Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jalan-jalan ke Port Dickson





Tempat rehat
20130316_150632.jpg

20130317_121104.jpg
bermain pasir di pantai
20130316_150421.jpg
swimming pool ok very clean
20130316_150752.jpg
jalan menuju front desk

20130316_150604.jpg
Satu jam setengah bertolak dari kuala lumpur .Alhamdulilah perjalan berjalan lancar walaupun ada sedikit perbalahan untuk menuju destinasi tapi semuanya berjalan dengan lancar.

Check in kat casa Rachaco agak tersembunyi kedalam tapi menarik tenang aman dan damai,releks tiada terdengar kesibukkan kota.20130316_150703.jpg
makanan kat cafe ok jugak tak lah mahal sangat bolehlah kalau nak di bandingkan kat kuala lumpur ni.tapi yang tak berapa best time breakfirst je tak berapa sangat so ok lah standard 3 star.
20130316_151554.jpg
Bilik tidur ok lah walau pun kecil tapi ok ada di sediakan extra bed but no mattres,ketter ,iron kena request